Hvem er jim hansen???
Jeg er fritidsfotograf, så hvis nogen skulle mangle et godt billede så lad mig da høre om det.
Lidt om mig selv. Jeg er 36 år og har fotograferet gennem en årrække.  Jeg kan ikke love jer guld og grønne skove, for det som jeg laver, er ren og skær hobby.  Lige for at slå det fast, jeg er ikke professionel og skal ikke leve af det. Derfor sælger eller videregiver jeg ikke dine billeder, du får dine udvalgte billeder på en cd-rom og derefter er det op til dig hvad du vil bruge dem til. Dog som kontrakten har beskrevet det, udleveres der ikke fremkaldte billeder, med mindre det er aftalt på forhånd.
Hvad er det så jeg laver? Jeg kan hjælpe dig med stort set alt hvad du måtte ønske dig, lige fra portrætbilleder til det mere erotiske, dog er grænserne at det skal være flotte billeder som alle kan tåle at se. Så ønsker du et professionelt resultat, så send  mig en mail.
ER DU UNDER 18 ÅR KRÆVES DER EN TELEFONSAMTALE MED DINE FORÆLDRE.
Dette gør jeg for at sikre mig, at dine forældre ved du er ude og få taget billeder og de er indforstået med dette. De skal naturligvis også underskrive på kontrakten, ligesom jeg meget gerne ser dem komme med dig på dagen hvor billederne skal tages.
Ps: Et spørgsmål jeg ret ofte får. Hvad med grænserne? Mit svar på det er at det er dig der er modellen, jeg arbejder ud fra dine ønsker og respekterer 100 % dine grænser. Lige et godt råd som jeg også altid siger.  Tag din kæreste eller en veninde med til en session bare en som du kender godt og er tryg ved at have ved din side. Tag aldrig ud til en fremmed selv. Det sker desværre sommetider de ikke er den som de udgiver sig for. Jeg byder ihvertfald din kæreste eller veninde meget velkommen til at være med når jeg skal tage billeder. ;-)